FRISTED FOR KREATIVITET

2Velkommen til teaterskolen i Ski for barn og ungdom som ble stiftet i 1992. Skolen er privat og drives selvstendig og vi tar opp nye elever før begynnelsen av høst- og vår-semestre. De yngste elevene er syv, og de eldste 20 år. Teater er et eget fag og vi arbeider med improvisasjon, konsentrasjon, rollespill, tekstanalyse og bevegelseslære. Ikke minst ønsker skolen å stimulere hver enkelt elevs kreativitet og skaperglede. Etter hvert tar vi også for oss forskjellige dramatikere og arbeider med tekstanalyse. Vi har hvert år besøk av gjestelærere, og i år er disse Maren Victoria Thingnæs, Nanna Hellerud, Espen Branden og Marion Range i forskjellige prosjekter.

Hvert skoleår består av to semestre med undervisning, og en produkjsonsdel. Her er det først og fremst de eldste elevene som medvirker i oppsettningene.
De siste 20 årene har vi tradisjonen tro, satt opp en stor familiemusikal på Rådhusteatret i Ski med premiere i August.

8Sted:
Lyse koselige lokaler i «det røde huset» ved kontra kulturskole, Drømtorpveien 1400 Ski.

Alder:
Fra 7 til 20 år.
Klasser for barn og voksne.

Påmelding
Påmelding hos oss er bindende, og elevene går i klasser med jevngamle. Teaterskolen har undervisning hver ukedag, med klasser for både begynnere og videregående.
Av utstyr trenger elevene bevegelig tøy og innesko.
For innmelding av ny elev, benytt deg av skjemaet HER.

Dersom eleven ikke skal ha plassen sin og tilbakemelding om dette ikke er gitt innen en gitt dato før hvert semester, blir eleven belastet 50% av semesteravgift. Dette på grunn av planlegging av klasser, oppgaver og administrativt forarbeid for kommende semester.

Marianne Mørk:
marianneDaglig og Kunstnerisk leder er Marianne Mørk.
Hun har Master of Fine Arts fra Boston, USA, og hun har vært aktiv skuespiller i 25 år ved flere av de største institusjonsteatrene i Oslo.
I 2012 ble Marianne Mørk stemt frem av lesere av Østlandets Blad som «årets kulturnavn».
Marianne har laget, og medvirket i nærmere 100 TV program for barn og ungdom, samt at
hun har skrevet flere teaterstykker for scene. Bla. «Maja pluss Moms», «Anne og smånissene», «Alle er barn av denne jord» og «Musikalen Alexander».

Gjestespill:

Vi har vært på gjestespill med egen produksjon i Brixen, Italia, Gladsaxe i Danmark, Kolben Kulturhus, Uka i Ås, Lillestrøm Kulturhus, Skedsmo Kulturhus og medvirket flere ganger på Rampelysfestivalen på teaterbåten Innvik i Oslo.

Events:
Skolen tilbyr forestillinger og innslag for mange forskjellige anledninger. Disse kan også tilrettelegges spesielle ønsker.
Benytt gjerne «kontakt» fanen i menyen på toppen av siden for slike henvendelser.

omheader

NYE ELEVER TAS OPP HELE ÅRET